torstai 16. elokuuta 2007

Soutukipinä syttyi...

Nyt kun olen siivoskellut omia valokuva albumeja, tulipahan mieleen miten tämä soutuhomma oikein on lähtenyt alulle.

Elettiin vuoden -83 kevät talvea, kun osallistuin Turun Soutajien soutukouluun. Kipinä soutuun oli syttynyt. Muutama vuosi myöhemmin saavutin ensimmäisen SM mitalin B-poikien pariairokaksikossa.

Kuvia vuosien varrelta...



Vuonna-90 ergo SM-kisoissa soudettiin ensiksi alkuerät, joista 12 parasta finaaliin. Finaalissa ei aina enää pystynyt samaan kuin alkuerässä...


Finaalin voitosta käytiin oma kilpailu, Pertti Karppinen Suomesta ja Juri Jaanson Virosta...


Vaikka tosissaan on menty, niin kyllä aina on myös osattu viihtyä...


Nyt monta vuotta soutukipinän syttymisestä, voinen todeta ettei kipinän hehku ole yhtään heikennyt... päinvastoin. Tässä blogissa voit seurata ajatuksiani liittyen soutuun tai ihan mihin tahansa, mikä herättää ajatuksia tai kiinnostusta. Kamera on myös kiertänyt mukanani monessa paikassa... Julkaisen myös parhaimpia otoksia vuosien takaa.

Kuukauden kuluttua matkatessani maapallon toiselle puolelle, tulen tässä blogissa varmasti pohtimaan miten elämä sujuu väärinpäin...

5 kommenttia:

CarlosS kirjoitti...

Hienoa Ullan kuva ja se komea valmentaja, he, he. Uskon kuten sinä kun Ulla on palkinto voitajat kohta.
Ei Boos, jaan yksin suomessa nyt kun sinä lähte, leirille ja kokous ei tule oleman samalainen, suomalainen on liian tarpettomaksi vakava ja tylsä joskus.
Ei kaikki ymmarta että kuin olla valmentaja(vaikka harrastelija) ei tarvitan puhu koko ajan valmenusta, ei kaikki ymmarta kun neuvo ei tyrkytään ei kaikki ymmarta että jos jotakin on tehty 100 vuotta minä ei tarvitse tehda samalainen ei kaikki ymmarta kun valmentaja ja urheilija tarvitse olla yksin kun lähtö taisteluun älkää. Ym, Ym.
No, se on mita se on ja piste, Ullan menestys kuulu sinulle myös, kiitos kaikista hyvä ystävä, onnea kuin internet on tehty tämä maa pieni.
Olen mukana tansimassa Uusi Zelantin tanssi kun se aika tule.

Veikko Sinisalo kirjoitti...

Joo, täytyy sanoa että suomalaiseen soutuun jää iso lovi kun lähdet. Sekä fyysisesti että ajatuksellisesti. Toivon vaan etä tulet rikkaampana takaisin. Tulokset näyttää että etnnepäin on menty...toivottavsti palatessasi soutuliitto on organisoutunut uudestaan ja voimme puhaltaa pystyyn kunnollisen valmennusjärjestelmän junioreista aikuisiin asti. Tsemppiä ja varo ettei mene veri päähän ku joudut olemaan pää alaspäin.

Veikko

Tiina kirjoitti...

Yhdyn Veikon sanoihin, että meille jää ISO reikä soutuyhteisöön lähtösi jälkeen. Lämmin kiitos yhteistyöstä ! Kiitos tuesta ja hyvistä vinkeistä valmennukseen liittyen.
Toivon koko perheelle hyvää matkaa ja nauttikaa uusista yhteisistä kokemuksista!
Toivottavasti vielä palaatte, koska tiedän ,että tällä välimatkalla saat tarpeeksi etäisyyttä suomalaisesta soudusta ja saat luovuuden kukkaan uusille ideoille. Ja toivottavsti et muistele meitä noin hemmetin tylsinä kuin Carlos asian esittää....

CarlosS kirjoitti...

Sanoi joskus Tiina, joskus. Chilelainen osa olla tylsä joskus, he, he. Jamppa, sinä lähte juuri nyt kun soudun nousu on vahvistettu, olympia paikkan ja MM hopea, yksy A finnalin kevyt naisen paikka ja kevyt luokka mies B finaali ja Ullan B finaalin voitto MM U23, huono aika lähte mutta kuten sanoi maapallo on niin pieni että tuhansien km ei ole mitä nyt.
Ja muista sano Australiassa kuten Peter opetti minulle Joo, Joo, tarvittaessa.

CarlosS kirjoitti...

Se SS olen minä, vahingossa, ei mitä tekemissä toisiat SS, oli koebloggi nimi ja unohdin vaihta.